Bedrijfskleding en textiel

Een compleet assortiment van bedrijfskleding, werkkleding, sportkleding en promotioneel textiel. Wij bieden verschillende collecties in diverse prijsklasse voor elk budget. Van voordelige promo tot robuuste, duurzame kleding voor uw bedrijf, instelling of organisatie en werken met klanten uit de regio groot Woerden; Woerden, Harmelen, Zegveld, Vleuten, De Meern, Utrecht, Alphen aan de Rijn, Bodegraven en Gouda

Daarnaast is er uiteraard de mogelijkheid om al uw textiel door ons te laten
bedrukken of borduren. door middel van diverse technieken brengen wij logo’s teksten en bedrijfsnamen aan op uw bedrijfskleding. Hiermee kunnen wij een complete service bieden aan onze klanten.

Klik op de logo’s voor de blader catalogi van de onderstaande merken voor een overzicht van de collectie’s of bekijk de high-lights van onze producten in de catalogus op onze site.

Bezoek de Showroom.

Eerst zien, voelen en passen, dat kan in onze showroom. Hier tonen wij een aanzielijk deel van onze collectie bedrijfskleding en promo textiel. Neem contact met ons op voor een afspraak om de showroom te bezoeken.

James Harvest Sportswear

James Harvest Sportswear is een compleet en hoog kwalitatief aanbod, volledig personaliseerbaar en gebaseerd op de Amerikaanse ‘college’ stijl. Een uitrusting voor medewerkers om het kwaliteitsimago van de onderneming uit te dragen, of een smaakvol én gesmaakt relatiegeschenk voor klanten of leveranciers. Voor de catalogus klik je op het logo hierboven.