Kleding Bedrukken

Wij bedrukken kleding zoals t-shirts, sportshirts,polo’s jassen en bedrijfskleding. We beschikken over een eigen textieldrukkerij waar we de kleding en textiel bedrukken. In onze drukkerij bedrukken wij onder andere shirts, sweaters, hoodies, jacks, en jassen door middel van diverse druktechnieken afhankelijk van uw wensen en eisen aan opdruk en kleding.

Heeft u vragen of opzoek naar een specifiek product of oplossing voor uw ideeën. neem gerust contact op wij helpen u graag verder.

Sportkleding bedrukken

Sportkleding bedrukken voor uw bedrijf, team, vereniging of sportevenement? Wij beschikken over een ruim assortiment sportkleding voor elk event. bedrukt met uw logo, namen en rugnummers kom u professioneel voor de dag met duurzaam bedrukte sportkleding.

Wij leveren diverse type kleding zoals shirts, hoodies, vesten, jassen en broeken die we allemaal kunnen voorzien van logos in een of meerdere kleuren. Zelfs full color opdrukken zijn mogelijk op sportkleding!

 

WERKKLEDING BEDRUKKEN

Wij bedrukken werkkleding en bedrijfskleding met de grootste zorg. We kijken naar de materialen, toepassing en gebruik van kleding en opdrukken om uw onderneming  de beste uitstraling te geven. 

Bijna al onze werk en bedrijfskleding kan bedrukt worden met logo of bedrijfsnaam, de opdrukken zijn beschikbaar in diverse uitvoeringen voor specifieke toepassingen. De opdrukken zij onder andere verkrijgbaar in:

✔ Enkel kleurige opdrukken tot full colour prints.

✔ Opdrukken welke op hoge temperaturen industrieel wasbaar zijn.

✔ Vlamvertragende opdrukken.

✔ Reflecterende opdrukken.

✔ Bedrukte naambadges. 

 

T-SHIRTS BEDRUKKEN

Gepersonaliseerde T-shirts door je leukste foto’s en tekst te drukken. Maak een origineel cadeau voor een leuke gelegenheid of een gepersonaliseerd slabbetje of romper voor de aller kleinsten. Of laat een t-shirt met foto’s bedrukken als perfect geschenk voor kinderen of volwassenen. T-shirts zijn beschikbaar in verschillende maten, kleuren en modellen voor zowel vrouwen, mannen, als kinderen.

Met diverse druktechnieken drukken we hoge kwaliteit T-shirts met teksten en afbeeldingen .