Borduren op kleding

Met borduren geeft u op een duurzame wijze uw tekst en of logo’s weer op bedrijfskleding, promo kleding en een groot aantal andere soorten textiel zoals badstof, caps en tassen.

Borduringen zijn kleur en slijtvast, krimpen niet tijdens het wassen en geeft het op textiel een luxe afgewerkte uitstraling.

Onze borduurmachines kunnen een grote diversiteit  producten aan waar op geborduurd  kan worden, van  gedetailleerd klein logo op een mouw, board of borstzakje tot de grote logo’s met vele steken op bijvoorbeeld truien, hoodies, polo’s of jassen. 

Logo Borduring

logo’s op alle soorten textiel, dit kan bedrijfskleding of promotie textiel zijn zoals polo’s, sweaters, hoodies, vesten en jassen. Maar ook caps, tassen en bijvoorbeeld backpacks kunnen prima geborduurd worden.

Opmaak van borduurbestanden

Om uw logo te kunnen borduren moet deze omgezet worden naar een bestand welke door de borduur machine gelezen kan worden, dit noemt men ook wel de borduurkaart.

Kosten voor het maken van dit bestand zijn in de meeste gevallen eenmalig en liggen gemiddeld tussen rond de €35 euro. De uiteindelijke prijs is afhankelijk van de grootte en complexiteit van het logo. Uiteraard worden de kosten vooraf besproken zodat u niet voor verassingen komt te staan.

didigitaliseren borduurbestand

Voorbeelden van Borduringen