10%  VOORJAARS KORTING!!  Gebruik de code LENTE  bij uw bestelling!!

Voordelig

Online Werkkleding Kopen

Voor voordelige en kwalitatieve werkkleding stellen wij u graag twee van onze series werkkedingkleding voor.  Dit zijn de Projob Prio Serie en onze Printer essentials collectie. Samen bieden zij een compleet gamma promotie en bedrijfskleding tegen een scherpe prijs, zonder hierbij afbreuk te doen op de kwaliteit van de kleding.

Beide collecties zijn bovendien beschikbaar in een groot aantal kleuren per kledingstuk, Hierdoor kan deze op een eenvoudige wijze aansluiten bij huisstijl of beroepsgroep. Daarnaast kunnen wij de bedrijfskleding perfect bedrukken of borduren en daarmee een compleet service pakket bieden voor onderneming, stichting of instelling.

bekijk de merken

Projob Prio Series Printer essentials

uw voordelige werkkleding uitkiezen en eenvoudig kopen

Block "32939" not found

Printer Essetials colletie

Projob Prio Series

De complete lijn werkkleding voor de perfecte match voordelig online kopen!

De Prio series, de no nonsens werkkleding lijn; Uitstekende kwaliteit bedrijfs- en werkkleding die zijn toepassing vind in een groot aantal beroepsgroepen, dit mede door het complete assortiment, grote functionaliteit en uitgebreide kleuren pallet van de serie. Niet alleen de bovenkleding is beschikbaar in een groot aantal kleuren, maar ook de werkbroeken zijn naast de standaard zwarte kleur beschikbaar in kleuren als rood, grijs,  navy, groen, licht blauw, khaki en wit. Naast de normale werkbroeken zijn er ook korte werkbroeken beschikbaar voor de zomermaanden. Een complete lijn werkjassen, van gevoerde functionele werkjassen tot softshell werkjassen en fleece werkjassen. Zware kwaliteit T-Shirts, Polo-shirts en sweaters met en zonder capuchon en rits.

Ook waar High-Vis/ signalisatie kleding benodigd is kan men terecht bij de Prio serie, een compleet gamma werkkleding gecertificeerd volgens de EN ISO 20471 norm in de klasse ’s 1, 2 en 3. Meer informatie over de certificering van de kleding kunt u hier vinden.

Bijkomend voordeel is nog eens de uitstekende prijs, kwaliteit verhouding, zonder concessies voor de eindgebruiker door toepassing van uitsluitend topklasse producten.

 

Samenvattend een complete lijn werkkleding om perfect te laten passen bij elk bedrijf, beroep of organisatie,. Dit vanwege de grote flexibiliteit van de kleding waardoor deze perfect kan aansluiten. Mix en match de perfecte combinatie werkkleding, durf te combineren en u zult verstelt staan van het resultaat!