Kleding Bedrukken

Wij verzorgen uw bedrijfskleding, werkkleding en kleding voor evenementen en gelegenheden. Voor het bedrukken van kleding zoals Sweaters, T-Shirts, sportshirts, polo’s en Jassen bent u bij ons aan het juiste adres. In onze eigen textieldrukkerij verzorgen wij tot in de puntjes al uw kleding.

Heeft u vragen of opzoek naar een specifiek product of oplossing voor uw ideeën. neem gerust contact op wij helpen u graag verder.

 

Sportkleding bedrukken

Sportkleding bedrukken voor uw bedrijf, team, vereniging of sportevenement? Wij beschikken over een ruim assortiment sportkleding en promokleding voor vele toepassingen en elk budget. bedrukt met logos, namen en rugnummers naar wens.

 

 

Bedrijfs en Werkkleding

Wij leveren een groot assortiment bedrijfskleding en werkkleding, voor een groot aantal sectoren. Maar ook voor de verschillende afdelingen binnen uw bedrijf, om op deze manier een compleet pakket bedrijfskleding aan te kunnen bieden.

Wij ontzorgen u volledig op het gebied van uw bedrijfkleding. Met grote zorg wordt uw pakket bedrijfskleding afgestemd op uw wensen. Naar wens kan deze volledig bedrukt of geborduurd geleverd worden, dit wordt vervolgens in eigen beheer uitgevoerd, om zo de beste kwaliteit en een snelle levertijd te kunnen garanderen.