Geschenken  

Geschenken bedrukt met

bag full colour print

Stickers

Stickers met een foto, logo of een andere afbeelding worden veel gebruikt voor kortlopende promoties.  Gebruikt deze perfect gesneden kleine stickers bijvoorbeeld op kantoor of in winkels. Met een opvallend ontwerp trekken deze stickers in het klein ook zeker de aandacht. Ofwel: klein van formaat, maar met een groots effect. Leverbaar van 3 tot 30 cm in diverse kwaliteiten voor zowel binnen als buiten toepassingen.

bedrukte shopper

Posters

 Iedereen kent de kracht van een sterk ontwerp op een Poster. Van een abri tot en met B2-formaat: er zijn verschillende formaten waarop jij de boodschap kunt laten spreken. De poster is te gebruiken bij een ontelbaar aantal mogelijkheden.

Ons assortiment Posters biedt veel mogelijkheden. Jij bepaalt het formaat en het ontwerp en wij printen dit voor je. Dit kan op posterpapier in 150 of 250 grams. Daarnaast bieden we Blueback papier aan: een wit papier met een blauwe rugzijde voor een hoge opaciteit. Bovendien heb nog de mogelijkheid om de print te laten voorzien van mat of glans laminaat voor extra duurzaamheid.