Truien Bedrukken

 

Met een hoge kwaliteit, voordelig en snel truien bedrukken. Maak een keuze uit een ruim assortiment truien en vesten van uitstekende kwaliteit om duurzaam en kwalitatief te bedrukken. Ons assortiment bevat naast truien een groot aantal soorten kleding voor diverse beroepen en toepassingen, van voordelige promowear tot duurzame werkkleding voor bedrijven, instellingen en organisaties. Naast het bedrukken van truien en andere kleding personaliseren wij ook alle werkkleding door middel van borduren, meer informatie hierover vind u hier

Vraag vrijblijvend een offerte aan door eenvoudig de te drukken truien en andere kleding toe te voegen aan uw persoonlijke offerte pagina, stuur deze samen met uw specifieke wensen en logo’s in, vervolgens maken wij u een offerte op maat toe. De offerte die u ontvangt is volledig naar uw wens samengesteld en bevat alle kosten en details voor het bedrukken van de kleding, dus geen verassingen achteraf!

Bij grotere aantallen geven wij al snel een aantrekkelijke korting en bovendien ontvangt u altijd een digitale proefdruk ter goedkeur alvorens wij starten met het bedrukken van uw kleding.

.

Block "32939" not found

ALLE INFO voor HET BEDRUKKEN VAN TRUIEN

TRUIEN BEDRUKKEN

Truien en bijna alle werk en bedrijfskleding kunnen door ons bedrukt worden met logo of bedrijfsnaam, de opdrukken zijn beschikbaar in diverse uitvoeringen en type zoals onder andere:

  • één kleur of meerdere kleuren
  • Full colour prints
  • Industrieel wasbaar
  • Vlamvertraged
  • Reflecteren
  • ID en naambadges

Naast het bedrukken van Sweaters kunnen wij voor u ook andere soorten werkkleding en Bedrijfskleding, Denkt u hierbij aan het bedrukken van onder andere de volgende kleding:

WERKKLEDING BEDRUKKEN

BEDRUKTE TRUIEN BESTELLEN

Voor het aanvragen van een prijs voor het bedrukken van uw bedrijfskleding en werkkleding verzoeken wij u in de shop de te bedrukken kleding toe te voegen aan uw prijsaanvraag. Via de blauwe knop op de product pagina’s voegt u deze gemakkelijk toe op basis van kleur maat en aantal, zo weten wij precies wat uw wensen zijn en kunnen wij direct een juist aanbod maken. Vervolgens doorloopt u  op de offerte pagina uw gewenste opties en dient u de offerte naar ons in. Vervolgens sturen wij u een aanbieding volledig afgestemd op uw wensen voor het bedrukken van uw werkkleding!

Transfer Print

Bedrukken in een of meerdere kleuren met de mogelijkheid tot fijne details

Flock Print

Bedrukken van een Flock print heeft een zachte fluwelen toch en kan in een kleur uitgevoerd worden

Digitale print

Het bedrukken in een low of Full colour print op diverse ondergronden

Rubber badge

Rubber badge om aan te brengen op kleding

Applique Badge

Een combinatie van stof en borduren voor een classic look

Wolven badge

Wolven badge voor op kleding of als nek label

gekleurde zip-puller

Kies een gekleurde zip puller om aan te sluiten bij de kleuren van logo of huisstijl.

Wolven zip-puller

Zip puller uitgevoerd met tekst.

Rubber zip-puller

rubber zip-puller voor bevestiging aan de ritsen.

Trui en Truien om te bedrukken