Sweaters EENVOUDIG LATEN Bedrukken

 

We bieden u de mogelijkheid om uw bedrijfskleding eenvoudig bedukt te leveren, op deze pagina hebben wij zoveel mogelijk informatie voor u samen gevat,  bent u opzoek nnar hoge kwaliteit sweaters welke voordelig en snel sweaters bedrukt mioeten worden bent u bij DS workwear aanhet juiste adres.

Maak een keuze uit een ruim assortiment sweaters, Hoodies, Zoodies en vesten van uitstekende kwaliteit om duurzaam en kwalitatief te bedrukken. Ons assortiment bevat een groot aantal soorten kleding voor diverse beroepen en toepassingen, van voordelige promo wear tot duurzame werkkleding voor bedrijven, instellingen en organisaties.

Vraag gratis een offerte aan door eenvoudig de te bedrukken kleding toe te voegen aan uw persoonlijke offerte pagina, stuur deze samen met uw specifieke wensen en logo’s in en vervolgens sturen we een offerte op maat toe. De offerte die u ontvangt is volledig naar uw wens samengesteld en bevat alle kosten en details voor het bedrukken van de kleding, dus geen verassingen achteraf!

Bij grotere aantallen geven wij al snel een aantrekkelijke korting en bovendien ontvangt u altijd een digitale proefdruk ter goedkeur alvorens wij starten met het bedrukken van uw kleding.

Block "32939" not found

 

ALLE INFO OVER BEDRUKKEN van sweaters

SWEATERS BEDRUKKEN

Werkkleding en bedrijfskleding uit onze shop kunnen wij u direct bedukt leveren, wel zo gemakkelijk en eenvoudig, deze service is beschikbaar voor zowel grote als kleine series en combinatie orders. U besteld uw kleding en ontvangt deze bedrukt met uw logo of bedrijfsnaam, direct gereed om te dragen. Dit kan uiteraard ook in combinatie met andere personalisatie technieken zoals bijvoorbeeld borduren of het toepassen van een specifieke kleur zippuller om zo nog beter aan te sluiten bij uw bedrijfskleur en stijl.

Bijna alle werk en bedrijfskleding en dus ook swearers kunnen door ons bedrukt worden met logo of bedrijfsnaam, de opdrukken zijn beschikbaar in diverse uitvoeringen en type zoals onder andere bedrukkingen in:

  • van één kleur tot full colour.
  • Industrieel wasbaar.
  • Vlamvertraged.
  • Reflecteren.
  • Naambadges.

Naast het bedrukken van Sweaters kunnen wij voor u ook andere soorten werkkleding en Bedrijfskleding, Denkt u hierbij aan het bedrukken van onder andere de volgende kleding:

WERKKLEDING BEDRUKKEN

BEDRUKTE BEDIJFSKLEDING BESTELLEN

Voor het aanvragen van een prijs voor het bedrukken van uw bedrijfskleding en werkkleding verzoeken wij u in de shop de te bedrukken kleding toe te voegen aan uw prijsaanvraag. Via de blauwe knop op de product pagina’s voegt u deze gemakkelijk toe op basis van kleur maat en aantal, zo weten wij precies wat uw wensen zijn en kunnen wij direct een juist aanbod maken. Vervolgens doorloopt u  op de offerte pagina uw gewenste opties en dient u de offerte naar ons in. Vervolgens sturen wij u een aanbieding volledig afgestemd op uw wensen voor het bedrukken van uw werkkleding!

Transfer Print

Bedrukken in een of meerdere kleuren met de mogelijkheid tot fijne details

Flock Print

Bedrukken van een Flock print heeft een zachte fluwelen toch en kan in een kleur uitgevoerd worden

Digitale print

Het bedrukken in een low of Full colour print op diverse ondergronden

Rubber badge

Rubber badge om aan te brengen op kleding

Applique Badge

Een combinatie van stof en borduren voor een classic look

Wolven badge

Wolven badge voor op kleding of als nek label

gekleurde zip-puller

Kies een gekleurde zip puller om aan te sluiten bij de kleuren van logo of huisstijl.

Wolven zip-puller

Zip puller uitgevoerd met tekst.

Rubber zip-puller

rubber zip-puller voor bevestiging aan de ritsen.

SWEATERS - VESTEN - HOODIES en ZOODIES om te bedrukken