POLOSHIRTS BORDUREN

 

Voordelig met hoge kwaliteit en snel Poloshirts borduren. Maak een keuze uit een ruim assortiment Poloshirts van uitstekende kwaliteit om duurzaam en kwalitatief te borduren. Ons assortiment bevat een groot aantal soorten kleding voor diverse beroepen en toepassingen, van voordelige promo wear tot duurzame werkkleding voor bedrijven, instellingen en organisaties.

Vraag gratis een offerte aan door eenvoudig de te borduren kleding toe te voegen aan uw persoonlijke offerte pagina, stuur deze samen met uw specifieke wensen en logo’s in. Vervolgens sturen we een offerte op maat toe, de offerte die u ontvangt is volledig naar uw wens samengesteld en bevat alle kosten en details voor het bedrukken van de kleding. Dus geen verassingen achteraf!

Bij grotere aantallen geven wij al snel een aantrekkelijke korting en bovendien ontvangt u altijd een digitale proefdruk ter goedkeur alvorens wij starten met het bedrukken van uw kleding.

Block "32939" not found

ALLE INFO OVER Het BORDUREN van polo's

LOGO OP POLOSHIRTS BORDUREN

Werkkleding en bedrijfskleding uit onze shop kunnen wij u direct geborduurd leveren, wel zo gemakkelijk en eenvoudig en zowel voor grote als kleine series of combinatie orders. U besteld uw kleding en ontvangt deze geborduurd met uw logo of bedrijfsnaam, direct gereed om te dragen. Dit kan uiteraard ook in combinatie met andere personalisatie technieken zoals bijvoorbeeld bedrukken of het toepassen van een specifieke kleur zippuller om zo nog beter aan te sluiten bij uw bedrijfskleur en stijl. 

Het verwerken van borduursels op uw bedrijfskleding geeft een nette afwerking en chique uitstraling aan de kleding. De borduursels worden voor u gemaakt op onze moderne computergestuurde borduurmachines om zo keer op keer in hoge kwaliteit uw logos te borduren met een perfect afwerkingsniveau.

Indien gewenst kunnen deze uitgevoerd worden met speciale garens zoals brandvertragende-, matte- of metalic garens. Graag adviseren wij u over de mogelijkheden voor uw werkkleding en bedrijfskleding.

 

 

Naast het borduren van poloshirts borduren wij ook op alle andere soorten werkkleding en Bedrijfskleding, Denkt u hierbij aan het borduren van onder andere de volgende kleding:

WERKKLEDING BORDUREN

HOE U BIJ ONS GEBORDUURDE BEDIJFSKLEDING BESTELT

De prijzen voor het borduren van kleding gaan op basis van offerte, elk logo en opdracht vraagt een stukje maatwerk en is daarom te specifiek om standaard prijzen voor op te geven. Daarom verzoeken wij u in de shop de te borduren kleding toe te voegen aan een prijsaanvraag. Dit kan via de blauwe knop op de product pagina’s, zo voegt u deze gemakkelijk toe op basis van kleur maat en aantal. vervolgens kiest u op de offerte pagina uw gewenste opties en dient u de offerte in naar ons.

Satijn Steek

Het borduren van een satijn steek wordt toegepast voor de kleine details en tekst

Tatami Steek

Het Borduren van een tatami steek wodt toegepast voor grote vlakken en vullingen

Run stitch

Het borduren van een run stitth voor het maken van fijne lijnen en details

Rubber badge

Rubber badge om aan te brengen op kleding

Applique Badge

Een combinatie van stof en borduren voor een classic look

Wolven badge

Wolven badge voor op kleding of als nek label

gekleurde zip-puller

Kies een gekleurde zip puller om aan te sluiten bij de kleuren van logo of huisstijl.

Wolven zip-puller

Zip puller uitgevoerd met tekst.

Rubber zip-puller

rubber zip-puller voor bevestiging aan de ritsen.

Poloshirts en polo's om te borduren