Bedrijfskleding Borduren

Wij verzorgen het borduren van werkkleding volledig in eigen huis, om op deze wijze de hoogst mogelijke kwaliteit te kunnen garanderen!

LOGOS BORDUREN OP WERKKLEDING

Werkkleding en bedrijfskleding uit onze shop kunnen wij u direct geborduurd leveren, wel zo gemakkelijk en eenvoudig en zowel voor grote als kleine series of combinatie orders. U besteld uw kleding en ontvangt deze geborduurd met uw logo of bedrijfsnaam, direct gereed om te dragen. Dit kan uiteraard ook in combinatie met andere personalisatie technieken zoals bijvoorbeeld bedrukken of het toepassen van een specifieke kleur zippuller om zo nog beter aan te sluiten bij uw bedrijfskleur en stijl. 

Het verwerken van borduursels op uw bedrijfskleding geeft een nette afwerking en chique uitstraling aan de kleding. De borduursels worden voor u gemaakt op onze moderne computergestuurde borduurmachines om zo keer op keer in hoge kwaliteit uw logos te borduren met een perfect afwerkingsniveau.

Indien gewenst kunnen deze uitgevoerd worden met speciale garens zoals brandvertragende-, matte- of metalic garens. Graag adviseren wij u over de mogelijkheden voor uw werkkleding en bedrijfskleding.

 

Wij  borduren op een groot aantal soorten werkkleding en bedrijfskleding, Denkt u hierbij aan het borduren van onder andere de volgende kledingstukken:

  • Polos borduren
  • T-shirts borduren
  • Sweaters borduren
  • Werkjassen borduren
  • Werkbroeken borduren
  • Trui borduren
  • Jassen borduren

WERKKLEDING BORDUREN

GEBORDUURDE BEDIJFSKLEDING BESTELLEN

Voor het borduren van de bedrijfskleding verzoeken wij u in de shop de te borduren  kleding toe te voegen aan een prijsaanvraag. Via de blauwe knop op de product pagina’s voegt u deze eenvoudig  toe op basis van kleur maat en aantal. Vervolgens kiest u op de offerte pagina uw gewenste opties en dient u de offerte in naar ons. 

Satijn Steek

Het borduren van een satijn steek wordt toegepast voor de kleine details en tekst

Tatami Steek

Het Borduren van een tatami steek wodt toegepast voor grote vlakken en vullingen

Run stitch

Het borduren van een run stitth voor het maken van fijne lijnen en details

Rubber badge

Rubber badge om aan te brengen op kleding

Applique Badge

Een combinatie van stof en borduren voor een classic look

Wolven badge

Wolven badge voor op kleding of als nek label

gekleurde zip-puller

Kies een gekleurde zip puller om aan te sluiten bij de kleuren van logo of huisstijl.

Wolven zip-puller

Zip puller uitgevoerd met tekst.

Rubber zip-puller

rubber zip-puller voor bevestiging aan de ritsen.

Vraag direct uw offerte aan voor het personaliseren van uw kleding.

Als u het contactformulier zo compleet mogelijk invult en de logobestanden toestuurt maken wij direct een prijs voor het personaliseren van uw (bedrijfs) kleding.

Fout: Contact formulier niet gevonden.