STANLEY & STELLA

Sinds dag één bestaat de missie van Stanley & Stella uit het zo verantwoord en ethisch mogelijk, kwaliteitskleding te maken. Duurzaamheid is onlosmakelijk verbonden met al wat we doen: we beslissen bewust met wie we samenwerken, hoe we samenwerken en welke materialen we gebruiken. Stanley & Stella is betrokken bij elke stap in onze toeleveringsketen, bouwen langetermijnrelaties op met onze partnerfabrieken en leveranciers, hebben een innovatieve bedrijfscultuur wat ons continu stimuleert om echt een verschil te maken. 

De nieuwe Stanley & Stella collectie

Optimistisch en opbeurend, de SS22-collectie is geïnspireerd op een geest van ontdekking, avontuur en saamhorigheid. Het nodigt ons uit op een reis om de wereld om ons heen te verkennen en ons opnieuw te verbinden met elkaar en met de natuur.

Doe je mee?

Bekijk de 2022 collectie

Stanley & Stella outerwear collectie 2022

Onze nieuwe Outerwear-collectie is ontworpen om het meeste uit dagelijkse buitenavonturen te halen, van woon-werkverkeer of het verkennen van een nieuwe stad, tot wandelen in het park of afspreken met vrienden.

Deze veelzijdige stijlen zijn gemaakt van 100% post-consumer gerecyclede stoffen en zijn waterafstotend en windbestendig.

Bekijk de collectie

De Stanley&Stella Polo’s

Een klassieke stijl, opnieuw uitgevonden! We brengen de polo helemaal up-to-date met nieuwe, veelzijdige stijlen met moderne, comfortabele en verfijnde details. Gemaakt van 100% biologisch katoen en voorzien van gerecyclede knopen, ze zijn verkrijgbaar in een breed scala aan levendige kleuren waar je zeker van zult houden.

Bekijk de Polo collectie

Alle bedrijfskleding wordt bij ons in eigen huis bedrukt en geborduurd.

Wij staan voor u klaar om u te voorzien in advies in kleding en personalisatie.

Kom bij ons langs om uw kleding uit te zoeken en uw wensen te bespreken